Den norske Koranen | Koranen på norsk

سُوۡرَةُ الشعراء Al Shuara 82 رَبِّ هَبۡ لِىۡ حُكۡمًا وَّاَلۡحِقۡنِىۡ بِالصّٰلِحِيۡنَۙ‏ 83 وَاجۡعَلْ لِّىۡ لِسَانَ صِدۡقٍ فِى الۡاٰخِرِيۡنَۙ‏ 84 وَاجۡعَلۡنِىۡ مِنۡ وَّرَثَةِ جَنَّةِ النَّعِيۡمِۙ‏ 85 «Herre, gi meg kunnskap og visdom, og foren meg med de rettledede, 83 og gi meg et ærverdig rykte blant etterkommerne, 84 og la meg få bli en av dem som skal arve gledenes hage, 85
سُوۡرَةُ الشعراء Al Shuara 82 رَبِّ هَبۡ لِىۡ حُكۡمًا وَّاَلۡحِقۡنِىۡ بِالصّٰلِحِيۡنَۙ‏ 83 وَاجۡعَلْ لِّىۡ لِسَانَ صِدۡقٍ فِى الۡاٰخِرِيۡنَۙ‏ 84 وَاجۡعَلۡنِىۡ مِنۡ وَّرَثَةِ جَنَّةِ النَّعِيۡمِۙ‏ 85 «Herre, gi meg kunnskap og visdom, og foren meg med de rettledede, 83 og gi meg et ærverdig rykte blant etterkommerne, 84 og la meg få bli en av dem som skal arve gledenes hage, 85
سُوۡرَةُ الشعراء Al Shuara 82 رَبِّ هَبۡ لِىۡ حُكۡمًا وَّاَلۡحِقۡنِىۡ بِالصّٰلِحِيۡنَۙ‏ 83 وَاجۡعَلْ لِّىۡ لِسَانَ صِدۡقٍ فِى الۡاٰخِرِيۡنَۙ‏ 84 وَاجۡعَلۡنِىۡ مِنۡ وَّرَثَةِ جَنَّةِ النَّعِيۡمِۙ‏ 85 «Herre, gi meg kunnskap og visdom, og foren meg med de rettledede, 83 og gi meg et ærverdig rykte blant etterkommerne, 84 og la meg få bli en av dem som skal arve gledenes hage, 85

سُوۡرَةُ الشعراء

Al Shuara

82 رَبِّ هَبۡ لِىۡ حُكۡمًا وَّاَلۡحِقۡنِىۡ بِالصّٰلِحِيۡنَۙ‏ 83 وَاجۡعَلْ لِّىۡ لِسَانَ صِدۡقٍ فِى الۡاٰخِرِيۡنَۙ‏ 84 وَاجۡعَلۡنِىۡ مِنۡ وَّرَثَةِ جَنَّةِ النَّعِيۡمِۙ‏ 85

«Herre, gi meg kunnskap og visdom, og foren meg med de rettledede, 83 og gi meg et ærverdig rykte blant etterkommerne, 84 og la meg få bli en av dem som skal arve gledenes hage, 85

På websdien www.leskoranen.no finner du blant annet: Arabisk tekst, Resitasjon, Norsk oversettelse, Surah introduksjon, Kommentarer til oversettelsen. Du har mulighet til å: søke opp arabisk tekst, søke opp norsk oversettelse. Lagre dine favoritter

 #koran #Koranenpånorsk #mulims #muslimsk #kornoversettelse #Islamic  #onlinekoran  #leksikonkoran #Quran #leskoranen #Koranoversettelse #islam  #imam #Alquran #norskKoranen #lesquran #Gudsord #hellig #ICC #ProphetMuhammad #muslimeneshelligbok #denhelligekoranen  #Jesusikoranen